lørdag 28. april 2012

Nøgne Ø God Påske 2012

Vinmonopolet manglende evner førte til at jeg måtte sende min bedre halvdels søster på butikken i Stavanger for å få tak i noen eksemplarer av Nøgne Ø God Påske. Denne ølen har blitt laget etter annen oppskrift tidligere, og er etter en liten pause nå tilbake, men altså med en annen oppskrift. 2012-utgaven er 6.5%, og anbefales servert på 3 grader av en eller annen grunn. Kan dette ha noe å gjøre med at Nøgne Ø har overkarbonert hele batchen, og at lav temperatur binder kullsyra og kamuflerer denne lille feilen? Jeg drakk den i hvert fall ikke på 3 grader, og det burde ingen gjøre. Klar og bohemisk pils-aktig i glasset, svak lukt av frukt og belgisk gjær. Smaken er mild, med toner og aprikos, gjær og noe vag karamell. Noe syrlighet i avslutningen. Meget lettdrikkelig og egentlig ingen opplevelse... Color me unimpressed. 5/10

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar