tirsdag 27. desember 2011

Schneider Aventinus Weizen-Eisbock

Schneider Aventinus Weizen-Eisbock, på nummerert flaske, er rangert som  en avverdens beste Eisbock. Hva er en Eisbock spør du? Det er en dobbelbock hvor man fryser bort deler av vannet, og slik får høyere alkoholprosent og mer konsentrert smak. Denne var på 12%. Mørk brun-gylden i glasset. Heftige mengder maltsødme, men også herlig smak av hvete, hvetegjær og tørket frukt. Enda mer hvetegjær i avslutningen, samt endel varme fra alkoholen. Meget gode saker fra bryggeriet Schneider, som er mitt desiderte favoritt-byggeri i Tyskland. De leverer alltid, og i nyere tid er de faktisk relativt innovative. Prøv Tap X hvis du får tak i den.
8/10 !

Beklager at jeg nesten drakk den opp før jeg kom på å ta bilde. Så god var den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar