søndag 30. januar 2011

Egersund-ekspedisjon!

Første lørdag i det nye året var Rogalands representanter i Kommandørskabet samlet i Egersund, en ærverdig fiske- og kristenby på sørvestlandet.

Direkte fra togstasjonen ble Marie og Knut bragt til byens stolthet, Berentsen Bryghus. Ølutsalg burde absolutt praktiseres mer! Her stod for eksempel Berentsens Sorte Får til 19kr, Juleøl til 9kr, og dessuten Ste. Peters og Ægir øl til en forholdsvis billig penge. Vi fråtset. Litt. Og dro deretter på Egersunds vinmonopol, som var et sørgelig syn. Det eneste som ble innkjøpt her var en engelsk eplecider som senere viste seg å være laget av råtne epler. Videre ble vi geleidet via en fiskebu og en sjokoladefabrikk til Julies villa villekula.

Bildedokumentasjon av kvelden følger.

Rogue Shakespeare Chocolate Stout, kveldens vinner:Knut og Sindre gremmes litt over utsagnet "Akon e min store helt!"


Lokalt brygg "Madfish" vises fram


De besøkende poserer foran grisene på Grisetorget, lokalt fenomen


Utprøvd øl, oppsummering: Shakespeare Chocolate stout, Berentsen Sorte Får, Ægir Porter, Ste. Peters Bitter.

Notert: Knut er fan av Berentsens Fisherstorm. Marie mister hemninger og begynner å "raise the roof" under påvirkning av GT og Fisherstorm. Ægir Porter var ikke så fælt som noen vil påstå. Øl som heter "(..) Bitter" er vanligvis ikke så bitre. I Egersund vil menn gjerne se på damer som tisser. Anonym ble så sulten på nattmat at han/hun spiste taco fra søppelet. Det er ikke så vanskelig å mime 2 girls 1 cup. Tog er koselig. Sorte Får er koselig. Ta vare på velsignelsene.

2 kommentarer: