tirsdag 29. mai 2012

Evil Twin El Raval Hipster Ale


Selvfølgelig er bildet av Evil Twin El Raval Hipster Ale tatt med Instagram, hipsterappen over alle. Du forventet vel ikke noe annet? El Raval er forøvrig Barcelonas Grünerløkka, heim for en hip og trendy ansamling av utlendinger og catalanere. Sies det. Ølen nytes til Bayern vs Chelsea, god stemning.

Vi har vært innom Hipster Ale før, i den originale Istedgade-versjonen. Den var god i fjor, og den er også god i år. Bitter og frisk pale ale med sitrustoner. Skulle gjerne hatt en kasse å kose meg med i sola!

-------------------

Rant warning: Det er blitt sommer i bartebyen. Det eneste vi vil er å sitte i sola med en iskald pale ale. Hva finner vi?

  1. Prix. Utsolgt for Brewdog siden forrige uke. Flerfoldige kubikkmeter varm pils og cider.
  2. Rema 1000. Hørte vi "Ja, vi satser på Haandbryggeriet"? Ja, men her finner vi også kun trist og bleik lagerøl. Lade Gaards pissepilsner. Hansa "Har dere ikke noe annet" sommerøl.
  3. Rimi: Red Stripe på butt-plug-flaske. Sol og utvannet pils. Sa noen SMR PRTY? Øverst på hylla skimtes noen ensomme Brewdog 77 Lager som vi forbarmer oss over, endelig! Det skal ikke være lett å finne noe godt å drikke i dette landet.

1 kommentar: