mandag 14. mai 2012

Copenhagen Beer Celebration: Picture postcards pt. 1

Vi ankommer bopælen klokken 8 om morgenen, etter å ha tatt "the red eye" fra Trondheim 
Tydelig misunnelse i blikket til sindre. Awesome chair er awesome, klokken 08.

Vi Møter Kristian Berger for frokost på Stella før det hele braker løs

Et litt umotivert forsøk på et "stemnings" bilde med en gang vi kommer inn i Sparta-Hallen ca. kl 13

Damene har fått seg en De Struise XX Saaz 8% og er nøgde

Mikkeller-utvalget. 

Undertegnede har kjøpt seg en Beer Geek Vanilla Cognac Breakfast (NØ BGB Challenge Champ Ed.) fra  Thomas i den kjekke buksen sin.


Stor stemning i leiren med Mikkeller Spontandoubleblueberry 8% - en fantastisk øl!

Øl-listen leses med omhu
Tobias Emil Jensen fra To Øl holder kurs
Om øl og lys, malt og utbytte. Og litt Carlsberg-bashing.

Mytji godt i glasset

Nøgne Ø Standen var sikkert veldig spennende for folk som ikke bader i Nøgne Ø  til vanlig. Dessverre presterte jeg å ikke hilse på Elsa :( Du kan få bo på sofaen min neste gang du er i Trondhjem som plaster på såret!

Vi er ikke så fine på det. Gulvet duger. Festival er festival.

Sindre har funnet seg pølse med IPA-ketchup.

Marie med et eksemplar av Xbeeriment Tart! Said The Horse With Red Teeth (6%): Lambic aged with cherries

Stalker-photo av Jeppe

Knut har Cigar City Church on a Hill (13%): English Style Barleywine i glasset. En herlig øl.

Barrel-aged everything, please!

De glade festivalgjengere
Free Yourself (from industrial lagers?)

Informativ øl-liste 
Knut må også ha sin pølse med porter-sennep 

Hox kom seg etterhvert ut av Charlies Bar og joinet oss på CBC :)

Magnus representerte Hamar

Spontandoubleblueberry.... En fryd for øye og gane! Og on that note går vi videre til pt. 2 i separat post
Festivalen var fra et øl-perspektiv helt utrolig. Nesten uvirkelig. Fra et organisatorisk perspektiv er det unektelig mye å pirke på, men som antakelig forbedres til neste år. Vi kommer tilbake uansett.

Del 2. kan du finne her

Del 3. kan du finne her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar