søndag 4. mars 2012

Captain Cook, Östersund

Plutselig befant man seg mer eller mindre ufrivillig i Östersund, og jakt på godt øl ble iverksatt.
Tidligere har jeg vært på Captain Cook, en litt pussig pub i Havnegaten. Mye rart finner sted her, og puben skifter "profil" flere ganger hver kveld: fra middags-sted, via øl'pub, til dansebandkonsert på natten. Jeg foretrekker de to førstnevnte. Da jeg var der for 1 år siden hadde de 7-8 Carlsberg-relaterte øl på fat, og 3-4 ok flaskeøl fra Svaneke og Anderson Valley. Vi stakk likevel innom for å titte denne gangen også, og godt var det.
Her hadde de unge ølinteresserte bar-gutta tatt helt av. Menyen var tapetsert med øl fra Mikkeller, To Øl, Green Flash, De Molen, Founders og mye annet godt. På fat kan man også finne øl fra Mikkeller, Rogue, Weyerbacher, To Øl og Nøgne Ø: disse rullerer, 3 er påkoblet til en hver tid. Prisene er omtrent halvparten av grådige Bishops Arms's på Stortorget.
Stemningen nådde en eller annen form for klimaks da vi fikk kjøpe den siste flasken med Mikkeller 19 for det som tilsvarer 65 norske kroner. Maten vi fikk servert var også veldig god. Bartenderene jeg møtte gjennom flere besøk her var alle ølinteresserte og meget hyggelige. Jaggu endte man ikke opp med litt "rådslagning" på bakrommet (på en ikke-erotisk-måte, du'h) siste kvelden. Anbefales!

1 kommentar: