søndag 27. november 2011

Voksenlivets faktum

Er du drittlei smalltalk med tilfeldige mennesker? Irriterer du deg over manglende ølskum når du er ute på byen?  Da bør du lese dette innlegget. 

Det er da en gang slik at en etter år med overivrig sosialisering med sammenfallende uvettig kvantitativt fokus på alkohol befinner seg i en situasjon hvor kvalitet til slutt seirer klart over kvantitet. Noen få gode venner med  klorede ølglass og Terje Bremnes (kjærlighetsbarnet til Terje Nilsen og Lars Bremnes - red. anm.) på kassett er alt en har behov for i tilværelsen. Den økende tendensen blant dagen unge til å konstant måtte opprettholde ukritiske sosiale forbindelser gjennom kommersielle vannhull med 0.4l Hansa på hardplast er foruroligende. Likevel er det uglesett å se seg fornøyd med en god middag og ei flaske øl en Lørdagskveld. Hva gikk galt? Generasjonen er på vei mot en evig, ensom og urolig tilværelse hvor tomrommet blir fylt av kommersiell ostepop-øl og smalltalk. Nei, gi oss lange høstkvelder fylt med saklige diskusjoner og edle maltsorter. Kommandørskabet opponerer mot overivrig nettverksbygging og fremmer et fornuftig alkoholkonsum i en sosialt selektiv tilværelse. 

Skulle du noen gang befinne deg i den situasjonen at venner kritiserer deg for manglende sosial entusiasme anbefaler vi å ta i bruk det avbildede klesplagget. Sannheten har alltid vært det sterkeste argument. 

3 kommentarer:

  1. Veldig sant, men samtidig ikke helt. Det er en generell tendends blandt unge også med mer kvalitet, litt mindre kvantitet og mer fokus på smak

    SvarSlett