mandag 11. april 2011

Jacobsensmaking med Bjarke Bundgaard

Ja, undertegnede var på øl-lunch med Bjarke Bundgaard fra Jacobsen.
Av høydepunktene kan jeg nevne Jacobsen Pale Ale, Jacobsen Forårsbryg og Jacobsen Porter.
Pale Alen hadde usedvanlig lite bitterhet og er brygget på Jacobsens egen humle, Hallertauer Jacobsen. Helt OK øl, men hvis man er vokst opp med American Pale Ale så blir man kanskje litt forvirret. Videre gikk ferden til påskebrygget, Forårsbryg. Overraskende heftig smak, med hint av kokos, muskat og marsipan. Litt tynn i kroppen, men greit å drikke. Jacobsen Porter, formiddagens høydepunkt, hadde i motsetning en god fylde, og tydelig smak av sjokolade. Hint av røyk var også involvert, og muligens noe lakris. Dette var en "limited edition", og kom på nummerert flaske. Det er jo som regel alltid stas.

Dårlige bilder:



3 x Jacobsen
Dog ikke for
det Norske
markedet









Jacobsen limited Porter på nummerert flaske.
Synd, da dette var den
beste Jacobsen jeg
har smakt

4 kommentarer:

  1. Er det furseth jeg ser i bakgrunnen på nederste bilde?

    SvarSlett
  2. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  3. Den mannen synes på lang avstand, selv på et dårlig bilde. Plutselig ble det ikke så ergelig at jeg ikke kunne komme alikevel

    SvarSlett