660ml, Vika (120,-)
Port Brewing Wipeout IPA er en IPA brygget i San Diego, og er derfor så vestkyst som det kan bli. Rekvirert på statens monopol i vika, kjent for sitt utvalg. Humlet med Amarillo, Centennial, Cascade, Simcoe og Summit og alkoholgehalt på 7. Naturlig nok er denne noe foreldet i løpet av ferden til Norge, så aromaen er litt halvslapp, noe grapefrukt og furu detekteres dog. Smaken er naturlig nok humlebasert, men et lite bakbein av karamell fra malten er der også. Ananas og grapefrukt er hovedaktørene i smakbildet. Alt i alt blir den for ufresh og avdanket til å bli den helt store opplevelsen. Dette sammen med norske priser blir fiasko. Styr unna gammel IPA. Personlig vil jeg anbefale å drikke humlebaserte øl innen 1 måned etter flaskedato. John Palmer sier 2 uker. I praksis må det være et mål med 2 måneder.
Port Brewing Wipeout IPA er en IPA brygget i San Diego, og er derfor så vestkyst som det kan bli. Rekvirert på statens monopol i vika, kjent for sitt utvalg. Humlet med Amarillo, Centennial, Cascade, Simcoe og Summit og alkoholgehalt på 7. Naturlig nok er denne noe foreldet i løpet av ferden til Norge, så aromaen er litt halvslapp, noe grapefrukt og furu detekteres dog. Smaken er naturlig nok humlebasert, men et lite bakbein av karamell fra malten er der også. Ananas og grapefrukt er hovedaktørene i smakbildet. Alt i alt blir den for ufresh og avdanket til å bli den helt store opplevelsen. Dette sammen med norske priser blir fiasko. Styr unna gammel IPA. Personlig vil jeg anbefale å drikke humlebaserte øl innen 1 måned etter flaskedato. John Palmer sier 2 uker. I praksis må det være et mål med 2 måneder.
Jeg har også vært borti en del IPAer fra Vikapolet. Høy pris og laber kvalitet. Tenker enda med gru på en UnEarthly fra Southern Tier som smakte søt nypesuppe. Det beste er vel bare å spare pengene man ville brukt på gamle IPAer fra USA og bruke de på en flybillett til San Diego..
SvarSlettHjertens enig! Haha, har enda en flaske UnEarthly fra 2011 jeg ikke tørr åpne.
SvarSlett