lørdag 27. oktober 2012

Lammelår anno 2012


Det er nå duket for et nytt møte i kommandørskabet. Denne gangen gjentar vi menyen fra første møte tilbake i 2010.

Kveldens Meny


--- Forrett ---


Blomkålsuppe

--- Hovedrett ---


Lammelår

--- Dessert ---


Gulrotkake
Lammelåret lages som kjent etter vitenskaplige metoder. Hvitløk har forsiktig blitt tvunget inn i små lommer i låret slik at smaken skal sette seg skikkelig. Etter dette har låret fått et lag med blandingen sennep, honning, rosmarin, salt og pepper.

Så settes låret inn i oven på 250 grader og grill i 5-10 min til overflaten bobler. Temperaturen i ovnen senkes så til 100 grader, hvor lammelåret skal få kose seg de neste timene.

Etter ønske fra flere vil jeg også denne gangen registrere kjernetemperatur for lammelåret:
noen av kveldens øl

1 kommentar: